Evighetsbuketter, en blandning av torkade & konstgjorda blommor

Som florist ska man väl bara ha och göra med levande blommor, inte låta någon av plast komma i närheten? Det kanske är normen, men så trångsynta är vi inte här! Mina evighetsbuketter har tagits emot väl och blivit omåttligt populära. Ingen bukett blir nånsin den andra lik och jag är så tacksam för att ni gillar mina skapelser. Tro det eller ej men till och med som florist kan jag erkänna att det finns en handfull anledningar till att dessa buketter är bättre än färska.

Det såklart uppenbara, de håller, så länge du vill ha dom. Slipp den där ångesten som kommer när man köper hem färska blommor och vet att de vilken dag som helst kommer att vissna. Evighetsbuketternas fiende är solen, och står dom i starkt solljus kan dom efter ett år eller så bli lite blekta. Annars håller dom sig lik! Den andra fördelen är att dom inte är det minsta väderkänsliga, att bara kunna kliva rätt ut fast det är -20 är en lyx man inte har med levande blommor. För att inte nämna att de klarar sig helt utan vatten. Därmed följer också att du kan placera buketten i vilken vas/kruka/urna eller skål du än önskar, även om den inte är vattentät eller av ett material som ej tål vatten. Och såklart, buketter som håller för evigt lämnar mindre påverkan på miljön. Dessutom när levande blommor & grönt inte går jämt upp i beställningar eller blir över, kan det räddas genom att torkas och användas till evighetsbuketter. Försöker även så gott jag kan odla själv och torka, lite svårt på dessa breddgrader men det går bättre för varje sommar!

Jag binder buketter efter dina önskemål på färg, form och storlek. Eller inspireras genom att kika på bilderna nedan. Evighetsdekorationer & torkade kransar går också att beställa!