Om Studio Fjällflora

Belägen i Jämtland, med rötterna i Dalarna. Får de djupa Dalaskogarna till Jämtlands vidsträckta fjäll, här samlar jag min inspiration och drivs av allt det vackra naturen har att erbjuda. En genuin känsla och medvetna val följer som en röd tråd genom hela Studio Fjällfloras verksamhet. 

Enligt normen ska man välja en verksamhet och inte sväva ut utanför dess strikta ramar. Men hur skulle jag kunna överge min första kärlek blommorna, eller helt låta bli alla mina kommande som inredning, styling & dekor. Nej, det går ju inte. Speciellt inte när jag vet att alla bottnar sig i samma kunskap och oftast kommer hand i hand med varandra. När du behöver hjälp står jag här redo med alla mina intressen & erfarenheter. Med facit i hand efter två år med Studion är erfarenheterna så många fler och bredare än jag vågat drömma om när jag starta. Helt övertygad om att jag kan hjälpa även dig, inget uppdrag är för stort eller för litet. 

Hoppas vi hörs!

Om Mig

Välkommen till Studio Fjällfloras och min, Linneas, kreativa värld. En värld som till en början bestod av att alltid ha ett öga i dikeskanten efter nya blomsorter, virka sig igenom alla figurer i flertalet virkböcker, leta halsband med vackra pärlor på loppis för att ta isär och göra om till egna smycken, samt dyrka ikeakatalogen som min bibel och göra skalenliga skisser över hur mitt drömrum skulle se ut i olika delar av huset, till och med en del av ladugården var ett potentiellt drömrum. 

Tiden gick och jag kan sen många år titulera mig som florist. En barndomsdröm i uppfyllelse. Men skapartörsten var inte släckt där. Jag drömde också om att vara inredare på Äntligen Hemma & mitt egna klädmärke. Även fast Äntligen Hemma är ett minne blott har jag utbildat mig inom Inredning samt Färg & Form. I och med att jag under utbildningen fann en ny kärlek, screentryck, följde även utbildning inom Grafisk Design för att spetsa mig som formgivare. Formgivning & Design var riktigt kul, och jag är i detta nu igång med att ta detta ännu ett steg och utbildar mig till webbdesigner. Ja ni hör, det finns för mycket roligt att lära sig. 
Som grädde på moset har jag också tagit alla mina kunskaper, intressen och erfarenheter och rört ihop dom till ett enda yrke. Resultatet blev då Bröllopskoordinator. Och jobbar tillsammans med fantastiska Emilia bakom företag Giertta med vår bröllopsverksamhet, Åre Fjällbröllop. Där kan man få hjälp med blommor & dekor till koordination & planering.

Denna härliga mix av blommor, dekor & design som alla bottnar sig i samma omättliga skaparglädje är alltså Studio Fjällflora. Och lika glad som jag verkar på bilden är jag att få jobba med just allt detta!

Funderingar?